Woontrend: marmer

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

badkamerinspiratieinterieurInterieurarchitectkeukenmarmertrend

2 okt 2014

Marmer is dé trend van dit seizoen. Zelfs H&M heeft een marmer-wooncollectie. De meeste interieurs op Walhalla.com zijn tijdloos, als je investeert in je interieur kan je beter niet alle trends volgen. In dit blog laten we zien hoe vakmensen marmer gebruiken in hun interieurs, van keuken tot badkamer. 

marmer aanrecht

In dit vakantiehuis dat is ingericht door Binnenvorm zie je veel natuurlijke elementen voorbijkomen, op de bank ligt een plaid dat lijkt te zijn gemaakt van dierenvachten, en er is veel hout gebruikt. Het marmeren aanrechtblad past heel mooi in dit interieur.

marmer badkamer

Deze badkamer met een mat wit vrijstaand bad is ontworpen door CS Binnenhuisarchitect. Het grijze marmer is gecombineerd met veel wit en vrijwel geen kleur, waardoor de badkamer strak en eigentijds oogt. Als je het hele project bekijkt zie je dat de wastafel overloopt in een oppervlak plank waar badkamerspullen op kunnen staan.

marmer badkamer beige

In deze badkamer van Annelies Schellekens is een lichtbruine soort marmer gecombineerd met hout. In de muur naast het bad en de wastafels is verlichting ingebouwd in het marmer, en de brede wastafels zijn uit het marmer gehouwen. Chique!

marmer hal

In dit herenpand wonen echte marmer-fans. Niet alleen in de badkamer en de keuken is marmer gebruikt, ook de entree is bijna helemaal van marmer en er zijn marmeren muren. Het pand is gerenoveerd door Kodde Architecten. Mooi hoe in dit gebouw moderne en klassieke elementen zijn gecombineerd. De stalen deuren zijn nieuw gemaakt maar passen helemaal in het geheel.

marmer wastafel

Dat marmer met mate ook heel mooi kan zijn, laat interieurarchitect a-LEX zien in dit monumentale pand. De wastafels zijn van marmer, deze zijn geplaatst op een werkblad, zo’n constructie zou je ook relatief makkelijk thuis kunnen maken.

Op Walhalla.com vind je inspiratie voor je woonkamer, keuken, tuin en badkamer.  

 

 


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis