4 webshops voor een interieur op maat

Delen


Lees meer in de categorie

Top 5

Meer inspiratie

budgetinterieurkunstlinkstipswebshops

12 sep 2014

Als je je interieur op maat laat maken door een vakman krijg je het allermooiste resultaat. Maar er zijn ook veel mogelijkheden om zelf elementen van je interieur op maat te laten maken. In deze blogpost vijf webadressen waar je kunst, banken, gordijnen en houten meubels op maat kan laten maken. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in je huis. Doordat webshops geen dure showroom en winkelmedewerkers hebben, zijn de producten lekker betaalbaar. 

Screenshot 2014-09-08 at 12.03.46

1.Een kunstwerk op maat

De slogan van Werk aan de muur is: origineler dan Ikea, goedkoper dan een galerie. In deze webshop kan je kiezen uit meer dan 50.000 schilderijen, foto’s en illustraties. Je kan elk werk bestellen op verschillende materialen en in de maat die je zelf kiest. Bij Werk aan de muur vind je heel veel verschillende stijlen, en omdat de prints van minder bekende kunstenaars zijn heb je een uniek en betaalbaar kunstwerk.printtapijt

2. Print je eigen tapijt

Bij Printtapijt kan je vloerbedekking bestellen met je eigen print erop. Dit is ideaal voor kantoren die een huisstijl of logo op de vloer willen, maar zoals je op de foto hierboven ziet kan het ook in een woonhuis een bijzonder effect geven. Met de online dessinontwerper van Printtapijt kan je zelf een afbeelding uploaden en daarmee een tapijt ontwerpen in bijvoorbeeld dezelfde kleuren als een bijzonder kunstwerk dat aan je muur hangt.

sitfactory

3. Een bank die precies past

Bij Sitfactory kies je de stof, maat en vorm van je bank helemaal zelf. Je kan niet alleen kiezen uit verschillende elementen, je kan zelfs je bank tot op de centimeter naar je wensen laten maken. Als je bestelt bij Sitfactory komt er een adviseur bij je thuis, die met een special 3D-programma je bank ontwerpt, en staaltjes kan laten zien van alle stoffen waar je uit kan kiezen. Bij de mogelijkheden staat zelfs een bank met ingebouwde subwoofer!

Keukenblad-Van-Dijk-2

4. Houten meubels van Droomhout

Er zijn bijna oneindig veel webshops die eettafels en steigerhouten meubels op maat aanbieden. Droomhout is een webshop die kwaliteit combineert met goede prijzen. Je kan artikelen kiezen uit de webshop, maar elk artikel is aan te passen aan je eigen wensen. Zo kan je een tafel, bureau of zelfs een keukenblad laten maken dat precies in je interieur past.

Inspiratie of advies nodig? Op Walhalla.com vind je de mooiste interieurs, keukens, badkamers, en interieurarchitecten, aannemers en hoveniers. 


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis