De leukste blogs door Walhalla.com-vakmensen

Delen


Lees meer in de categorie

Tips van experts

Meer inspiratie

blogblogslinkstips

17 mrt 2015

Veel Walhalla-vakmensen maken gewoon heel mooie interieurs. Maar er zijn ook architecten en stylisten die hun kennis delen en tips geven op een blog. Een interieurarchitect of stylist kijkt met een andere blik, en daar kan je veel van leren.  We verzamelden de 5 leukste blogs van Walhalla-vakmensen. 

interior issues

Interior Issues

Het blog van Interior Issues is heel praktisch, bijvoorbeeld 3 dingen waar je op moet letten als je een bank koopt. Wist je dat je in een kleine ruimte beter voor een bank op pootjes kan kiezen? ‘Dan loopt de vloer door en wordt de bank veel minder massief.’, schrijven de interieurarchitecten van Interior Issues. Een andere tip is om drie kleuren te kiezen voor je interieur: ‘Drie is het magische getal’, lees de andere tips in het blog 5 interieurtips van de interieurarchitect.

Fase 13

Fase13

Op het blog van Fase13 vind je kleurinspiratie-updates. Elke update bestaat uit een foto met een kleurenpalet, en tips om de kleuren op een mooie manier te gebruiken in je interieur. Een simpel en inspirerend blog.

stijlidee banner

Stijlidee

Op het blog van STIJLIDEE verschijnen bijna elke week wel nieuwe artikelen over trends en interieur. Denk aan updates met de voorjaars-woontrends (veel foto’s!), maar ook tips over bijvoorbeeld De kleur taupe in je interieur. Ook vind je veel voor- en na foto’s, en binnenkijken in interieurs die door STIJLIDEE zijn ontworpen.

Screenshot 2015-03-17 at 11.28.03

Esther Canisius

Waarom is het zo lastig om de gang opgeruimd te houden? Esther Canisius beantwoord op haar blog deze vraag, en geeft 5 tips om de gang te organiseren en netjes te houden. Maar ook voor oplossingen tegen slechte akoestiek, en ideeën om nog wat te maken van een systeemplafond kan je bij Esther terecht.

doret schulkes

Doret Schulkes

Ook bij Doret Schulkes heel praktische oplossingen: hoe combineer je een open haard en tv in de zithoek? En 7 ideeën voor meer rust in huis, wel of geen hoekbank, en nog veel meer vragen waarvan je niet wist dat je ze had. Verder ook op dit blog veel updates over , en binnenkijken bij interieurs die door Doret Schulkes zijn ontworpen.

Bekijk projecten van deze interieurontwerpers en andere vakmensen op Walhalla.com/inspiratie 


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis