De 5 leukste design webshops

Delen


Lees meer in de categorie

Top 5

Meer inspiratie

designdutch designinterieurlinksshoppingtrendswebshops

16 jun 2014

Verlanglijstjes maken, combinaties bedenken, eindeloos ronddwalen op Pinterest… Je winkelwagentje volladen, maar toch niet afrekenen, dat kan alleen bij online winkelen. Hieronder de 5 leukste webshops voor design liefhebbers, waar je design klassiekers vindt, maar ook jonge ontwerpers en elementen die je zelf kan ontwerpen. 

lamp design webshop

1. Odesi

Odesi is een Nederlandse design webshop met producten van Nederlandse topontwerpers. Deze meubels zijn nergens anders verkrijgbaar, en je ziet aan het assortiment dat er met hart en ziel gewerkt is aan deze meubels. Bij Odesi vind je alleen echte materialen, ‘hout is echt hout, en metaal is echt metaal’.  Wees er snel bij: woensdag 15 juni start de garage sale!

design webshop bed

2. Fashion for home

Bij Fashion for home vind je geen dure exclusieve labels, maar betaalbaar design. Niet geschikt voor designpuristen, maar voor mensen met smaak maar een smallere beurs. Doordat Fashion for home de meubels pas laat maken na bestelling, is de levertijd wat langer maar de prijs superscherp. Deze design webshop heeft een uitgebreid assortiment, zodat er altijd wel iets bij zit wat in jouw interieur past.

lichtlab design webshop

3. Het Lichtlab

Bij Het Lichtlab vind je bijzondere designlampen die in Nederland zijn geproduceerd, maar je kan ook je eigen lamp samenstellen! Je kan kiezen uit verschillende snoeren, fittingen en lichtbronnen. Zo kan je een lamp creeëren die perfect in jouw interieur past.

webshop wonen met lef

4. Wonen met lef

Wonen met lef is een webshop waar je veel hippe en trendy meubels en woonaccesoires vindt. Populaire merken als KEK Amsterdam, Zuiver en House Doctor, hier vind je alles om je huis een eigentijdse finishing touch te geven.

Flinders

5. Flinders

Bij design webshop Flinders vind je echte designklassiekers maar ook grappige accesoires. Een aanrader is ook het Flinders Magazine, hier vind je heel regelmatig nieuws, trends en achtergrondinformatie over de producten van Flinders. Flinders heeft ook een design outlet, hier vind je goedkope showroommodellen uit de Flinders-winkel in Amsterdam.

Op zoek naar inspiratie voor je interieur? Op Walhalla.com vind je interieurs van professionals, kijk op Walhalla.com/inspiratie


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis