De 5 meest inspirerende Nederlandse woon-websites

Delen


Lees meer in de categorie

Top 5

Meer inspiratie

blogsinspiratieinterieurlinkstipstrends

29 aug 2014

Vandaag de vijf meest inspirerende Nederlandse interieur-sites, elke dag inspiratie voor je interieur en altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Binnenkijken, wonen, blogs die wonen mixen met reizen, kunst en eten, lees mee over de vijf leukste Nederlandse woonblogs.

interior junkie

1. Interior Junkie

Misschien wel de leukste Nederlandse interieursite: Interior Junkie. Dit blog wordt bijgehouden door de enthousiaste en stijlvolle Elisah, en haar team van bloggers. Interior Junkie is helemaal gewijd aan wonen en trends, met veel aandacht voor binnenkijken bij anderen, leuk!

huismuts

2. De Huismuts

Het motto van De Huismuts is: home is where the bra comes off… Dit blog is lekker persoonlijk en gaat behalve interieur ook vaak over koken: recepten en culinaire tips, maar ook alles over schoonmaken en opruimen, en leuke DIY’s zoals dit artikel over vazen.

YourLifestyleGuide

3. Your lifestyle guide

Your Lifestyle Guide gaat over reizen, wonen en eten. De menu’s zijn in het Engels maar de rest van het blog is gewoon in het Nederlands, met een korte vertaling voor de buitenlandse lezers. Dit blogt valt op door de mooie foto’s en gevarieerde onderwerpen, aanrader!

jade pillar

4. Jade Pillar

Dit blog is in het Engels geschreven, maar verdient toch een plekje in dit artikel omdat het geschreven wordt door de Amsterdamse Floor, die zich onderscheidt van andere hippe blogs door haar eigen stijl, en doordat ze nét een beetje voorloopt op de rest. Op Jade Pillar vind je alles over fashion, interieur en kunst.

bloesem

5. Bloesem

Dit blog is net als Jade Pillar in het Engels geschreven, en gaat over design, handgemaakte spullen, reizen en vintage. Bloesem wordt al sinds 2006 geschreven door Irene, die ook zelf sieraden maakt. Hier vind je geen truttige DIY-projecten, maar alles in stijl en met smaak.

Op zoek naar meer woon-inspiratie? Op Walhalla.com/inspiratie vind je de mooiste foto’s van interieur, zwembaden en tuinen. 


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis