De 5 mooiste interieurs met een tropisch tintje

Delen


Lees meer in de categorie

Top 5

Meer inspiratie

bruingroenhoutinspiratieplanten

24 okt 2014

In deze blogpost de 5 mooiste interieurs met een tropisch tintje: een weelderige tuin, veel donker hout en tropisch behang. Kijk je mee? 

tropisch schilderij

1. Kunst centraal

Dit interieur met veel hout is van Binnenvorm. In de woonkamer op de foto hierboven is het schilderij als centraal punt genomen, de rest van het interieur lijkt te zijn afgestemd op het schilderij. Als je de andere foto’s van dit interieur bekijkt zie je een bijzondere houten wastafel in de badkamer, maar ook veel witte en strakke accenten.

landelijk modern tafel met spullen

2. Volle tafel

In dit interieur van De Appelboom zie je veel hout, bruin en ruwe natuurlijke materialen. Op de andere foto’s zie je dat etnische elementen subtiel zijn gebruikt, bijvoorbeeld de keuken is behoorlijk strak en modern maar de kasten en de tafel zijn van hout, en een leren krukje brengt een natuurlijk element in. Ook in de andere ruimtes zijn ruwe en natuurlijke materialen gecombineerd met strakke lijnen en veel wit.

loft tropisch

3. Nonchalante badkamer

Deze badkamer die onderdeel is van een loft van Door Interieur Designer is een bijzonder ontwerp, een combinatie van klassiek en minimalistisch, met een tropisch tintje doordat er veel hout is gebruikt. De spiegel staat op de grond en de gordijnen zijn net iets te lang waardoor de ruimte een nonchalante uitstraling krijgt.

jungle behang

4. Jungle behang

Deze serre met jungle behang en een vogelkooi is ontworpen door Binnenvorm en heel populair op de Walhalla-Pinterest. In het hele interieur is zie je veel groen en natuurlijke materialen, maar ook veel wit en klassieke elementen.

oosterse tuin

5. Jungle tuin

Deze oosterse tuin van hovenier Alec Bijlsma is uitbundig en natuurlijk, geen aangeharkt perkje maar een wilde mix van tropische varens, een waterval en een beekje en Oosterse bomen. Ook de andere projecten van Alec Bijlsma zijn vaak weelderig en combineren verschillende stijlen en soorten planten.

Meer zien? Kijk op Walhalla.com/inspiratie

 


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis