De 5 mooiste landelijke keukens

Delen


Lees meer in de categorie

Top 5

Meer inspiratie

budgethoutinspiratieinterieurInterieurarchitectkeukenlandelijklandelijk wonenonbewerktwit

18 sep 2014

De keuken en woonkamer zijn dé plek om een landelijke uitstraling te creëren. De experts van Walhalla gebruiken veel hout, witte meubels en kussens voor een sfeer die doet denken aan de boerderij, zonder oubollig of ouderwets te zijn. Kijk mee naar de 5 mooiste landelijke keukens van Walhalla.com.

keuken blauw

1. Landelijk blauw

Op de foto’s van deze keuken van Keukenleven zie je dat landelijk niet altijd gelijkstaat aan wit. In deze keuken zijn hout en een stenen vloer gecombineerd met een matte kalkachtig blauwe kleur. Let ook op de brede houten balken die rond het keukenblok geplaatst zijn.

keuken strak landelijk

2. Strak landelijk

Deze keuken van Doret Schulkes is landelijk en strak tegelijk, een combinatie die je niet vaak ziet. Als je de rest van de foto’s bekijkt zie je dat de grote houten balken in het plafond in alle ruimtes terugkomen. Ook in de badkamer en de woonkamer is een mix van moderne en landelijke elementen gemaakt.

landelijk tafel

3. Boerderij

Deze landelijke keuken met veel hout is ingericht door STIJLIDEE. Het meest bijzondere van deze keuken is de prachtige houten keukentafel. Het huis heeft geen grove houten balken zoals de meeste interieurs in deze post, maar  door losse elementen zoals een houten krantenbak aan de muur en de bijzondere tafel heeft het interieur toch een landelijke uitstraling.

landelijke keuken

4. Ruime landelijke keuken

Deze keuken valt op omdat het een heel ruime keuken is, waar zelfs plaats is voor een ronde eettafel. Het ontwerp is van Architectenbureau Bikker B.V. Ook in de rest van het interieur is een klassiek-landelijke stijl met moderne elementen toegepast. Door de ruimte en de veelheid van materialen is het gebouw een echte boerderij, zonder oubollig te zijn.

vakantiehuis landelijke keuken

5. Vakantiehuis met landelijke keuken

Dit vakantiehuis is ingericht door Lifs interieuradvies & styling, en laat zien dat je ook in een kleinere ruimte met eenvoudige materialen een landelijke uitstraling kan creëren. De kleuren wit en grijs zijn consequent gebruikt en door de landelijke accessoires en meubels is op een betaalbare manier een landelijke uitstraling bereikt.


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis