De 5 mooiste nieuwe projecten

Delen


Lees meer in de categorie

Top 5

Meer inspiratie

badkamerinbouwkastmarmernieuwrondstuczwevende trap

14 mei 2014

Het werd weer tijd voor een top 5 van de meest inspirerende projecten. Een zwevende trap, chique marmer, vreemde ronde vormen en licht uit het plafond. Kijk je mee? 

Cynthia Sombogaard ontwierp voor een appartement in Amsterdam dit eigentijdse en lichte interieur. In de keuken en in de badkamer is een bijzonder soort marmer gebruikt waardoor het interieur een chique uitstraling krijgt.

keuken marmer

In dit bijzondere interieur zijn bijna alle muren rond, met vierkante nissen en uitsparingen. Misschien niet de meest praktische oplossing, maar zeker ongewoon en doordat alle muren wit gestuct zijn door Stucadoorsbedrijf Pickkers is het effect ruimtelijk en rustig.

Ronde-wanden-2779-slider

Wat een vrolijk en speels effect geeft een zwevende trap! De eerste keer dat je hier vanaf loopt is het ongetwijfeld nog een beetje spannend, maar daarna loop je vast op deze trap alsof je over een piano loopt. Deze trap is onderdeel van een penthouse door Gradussen Bouwkunst en Interieurarchitectuur.

trap zwevend

Schildersbedrijf Van Amsterdam schrijft over dit project: ‘Echt elke vierkante millimeter is drie keer over de tekentafel geweest, en met de grootste zorg uitgevoerd. Elk detail klopt aan deze woning.’. En dat kan je zien op de foto’s, bijvoorbeeld in de keuken waar het licht zomaar uit het plafond lijkt te komen.

keuken mooiste

Dit losstaande bad is onderdeel van een licht modern interieur van architect Bob Manders, met veel open doorkijkjes tussen de ruimtes en verrassende details. Als je goed kijkt zie je dat in het mozaïek van de badkamer een subtiel patroon is verwerkt.

bad manders

Nieuwsgierig geworden? Meer projecten vind je op Walhalla.com/inspiratie

 


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis