De 6 bijzonderste vloeren op Walhalla.com

Delen


Lees meer in de categorie

Top 5

Meer inspiratie

houtsteenvloeren

22 mei 2014

Een vloer is één van de elementen van je huis die vaak het langst hetzelfde blijft. Muren worden geverfd, meubels worden vervangen maar een goede vloer gaat jaren mee. De afgelopen jaren is de gietvloer populair, een strakke en minimalistische vloer. Maar er zijn nog zo veel meer mogelijkheden, kijk mee naar de 6 meest bijzondere vloeren op Walhalla.com. 

Misschien wel de mooiste vloer: deze verzorgde houten vloer in een ontwerp van Esther Canisius. Kijk maar eens naar het hoekje bij de trap: het hout lijkt precies te zijn uitgezocht om hier een hoek te maken. Met aandacht gemaakt en dat zie je meteen.

vloeren

Je zou het niet zeggen maar deze vloer (ontwerp van Cube Architecten) is gemaakt van oude hergebruikte vloerdelen. Op de foto zie je de eettafel die later overgaat in de keuken.

vloerdelen

Dit huis in art nouveau-stijl van Imik Studio for Interior Design barst van de opvallende details, zoals deze vloer met een soort yin/yang-patroon gemaakt van kleine steentjes.

vloer deco

Als je dit project van Bohemian Works bekijkt zie je dat bijna iedere kamer een unieke houten vloer heeft. De meest bijzondere is deze vloer met een grafisch patroon. Met zo’n vloer heb je bijna geen decoratie meer nodig.

amstel buiten

Wat deze vloer bijzonder maakt is dat de houten vloer door het hele appartement doorloopt, van de keuken naar de eetkamer, de huiskamer en de slaapkamer. Alleen in het kookgedeelte van de keuken is een soepele overgang gemaakt naar een stenen vloer. Dit project is van Doret Schulkes.

keuken vloer

Dit chique interieur van Buro Bogaarts is bijzonder in zijn eenvoud. Aan alle details is aandacht besteed, en er zijn luxe materialen gebruikt. Ook de vloer past in dit beeld: een rustige houten vloer met een breed visgraatpatroon.

vloer visgraat

Meer zien? Op Walhalla.com/inspiratie vind je vloeren, badkamers, tuinen en nog veel meer. 


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis