Staal past in elk interieur

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

industrieelklassiekmarmermateriaalmodernnatuurlijkstaal

25 aug 2015

Op Walhalla.com zie je steeds vaker interieur met staal voorbijkomen. Staal is een veelzijdig materiaal, en past in veel verschillende stijlen. Stoer industrieël, strak en modern of juist een klassiek interieur: staal past zich moeiteloos aan. In dit artikel laten we de mooiste interieurs met staal van Walhalla.com zien. Je kan nog meer foto’s bekijken op ons Pinterestboard, hier verzamelen we alle foto’s van staal in het interieur en stalen gevels. 

Stadsterras staal

Natuurlijk staal

Dit stadsterras is ontworpen door Conny Deerenberg. Op dit terras worden natuurlijke materialen zoals hout en beton gecombineerd met staal en glas. De ruimte is niet groot, maar geeft een ruim en tegelijk beschut gevoel, doordat verschillende materialen en ruimtes zijn gecreeërd. De ruimte met de bank is gescheiden van de keuken door een strook water en planten, waardoor je het gevoel hebt dat je op een eilandje zit. Op de andere foto’s van dit project zie je nog beter hoe dit stadsterras in elkaar zit.

Stolp boerderij staal

 

Licht en glamourous

Een heel andere manier om staal te gebruiken zie je op de foto hierboven. Deze trap is onderdeel van een boerderij die ontworpen is door Decoussemaker. Het grote trappenhuis is bijna helemaal wit, met veel licht. De combinatie met zwart staal zorgt voor een glamoureuze uitstraling, die je ook terugziet op de andere foto’s van het interieur. Er is onder meer een bioscoopkamer, en een eetkamer met een enorme open haard.

Herenpand met staal

Klassiek staal

In dit herenpand is staal gecombineerd met klassieke materialen zoals hout en marmer. De glazen deuren zorgen voor veel licht en ruimte, zonder dat de klassieke uitstraling van het interieur verloren gaat. Het interieur is ontworpen door Kodde architecten. Niet alleen in de hal is staal gebruikt, op de andere foto’s zie je dat ook in de gevel staal is gebruikt, en dat binnenshuis verschillende muren en deuren zijn vervangen door glas en staal.

Meer interieur-inspiratie? Kijk op Walhalla.com/inspiratie


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis