De mooiste kantoren van Walhalla.com

Delen


Lees meer in de categorie

Top 5

Meer inspiratie

interieurInterieurarchitectkantoorwerkplek

5 jan 2015

In je slaapkamer en achter je bureau, daar brengen de meesten van ons een groot deel van onze tijd door. Niet onbelangrijk dus dat je je prettig voelt in je kantoor. In dit artikel de 5 mooiste werkplekken van Walhalla.com, van strak wit tot groen en speels, maar allemaal met smaak en aandacht ontworpen en uitgevoerd. 

1. Strak zwart/wit

Dit kantoor is bijna helemaal zwart/wit, zelfs de computers en printers zijn wit. Als je de andere foto’s bekijkt zie je dat er in verschillende ruimtes opvallende kleuraccenten zijn toegevoegd, vooral de wachtruimte met gekleurde kussentjes is heel fris en gezellig, maar toch zakelijk. Het kantoor is ontworpen door InHouse Styling.

2. Groen en parkachtig

Deze lunch- en vergaderruimte is door CUBE Architecten ontworpen in een groene en open ruimte. Er zijn veel verschillende materialen gebruikt en deze materialen zijn op een verrassende manier gebruikt: er staan echte berkenstammen in de ruimte, en er hangen grote planten in een soort kooien. Op de andere foto’s zie je dat er veel verschillende plekken zijn waar alleen of in groepjes gewerkt en vergaderd kan worden.

3. Modern en klassiek

Dit kantoor in het historische centrum van Dordrecht bevindt zich in een monumentaal pand. De inrichting is strak en modern, maar klassieke details zijn behouden, kijk bijvoorbeeld naar de prachtige houten vloer. Op de foto hierboven zie je er maar een klein stukje van, maar op de andere foto’s van dit project vind je detailsfoto’s van het kunstig gelegde visgraatparket. Het interieur is ontworpen door Esther Canisius.

4. Basic

Op de foto hierboven zie je hoe met een heel goedkoop materiaal als chipwood een strak en professioneel ogend kantoor kan gemaakt kan worden. Het ontwerp is van Binnenvorm, op de andere foto’s zie je de open plafonds waar de buizen zichbaar zijn, en verschillende op maat gemaakte onderdelen van het interieur.

5. Groen en kleur

De kleuren in dit kantoor zijn gebaseerd op de kleuren van de paradijsvogelbloem. Deze bloem vind je in de bloembakken, maar ook op foto’s aan de muur en zelfs in de kleur van de mappen is deze bloem verwerkt. Het ontwerp is van Imik Studio. Op de andere foto’s zie je de vergaderruimte met opvallende oranje lampen.

Meer wooninspiratie? Kijk op Walhalla.com/inspiratie


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis