De mooiste kinderslaapkamers van Walhalla.com

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

ideeëninbouwkastinspiratieinterieurkinderenkinderslaapkamerswit

25 nov 2014

In dit artikel de 5 mooiste kinderslaapkamers van Walhalla.com, ingericht door vakmensen. Veel wit, en inbouwkasten die het speelgoed uit het zicht houden, maar ook veel zichtbaar speelgoed en kleurige foto’s. 

1. Voor het hele gezin

Als je goed kijkt zie je dat de kamer hierboven een combinatie is van kindvriendelijk en volwassen: een schommel, een trommel, maar ook een wijnrek en een volwassen dame aan de muur. Een echt familiehuis dus, ontworpen door popcorn!

2. Inbouwkasten

Dit gangetje in een kinderkamer is heel praktisch: als je goed kijkt zie je dat in de groene muur kasten ingebouwd zijn. Aan de andere kant zijn ook ruimtes in de muur gebouwd waar speelgoed. Het ontwerp is van Cube Architecten.

kinderkamer bedstee

3. Bedstee

Deze charmante bedstee is onderdeel van een ontwerp van Kodde Architecten. Als de deuren dicht zijn is het hele bed onzichtbaar, en blijft een ruime kinderkamer over waar lekker gespeeld kan worden.

4. Kinder-woonkamer

Geen kinderslaapkamer, maar het interieur op de foto hierboven is 100% kindvriendelijk. Een vrolijk en druk interieur, maar doordat de muren en vloer heel strak zijn oogt het geheel niet rommelig. De andere foto’s van dit interieur hebben dezelfde uitstraling: veel kleur maar ook veel rust. Het ontwerp is van BO6 architecten.

5. Ruimtebesparend

Het huis op de foto hierboven is een echte stadswoning: met weinig ruimte en veel sfeer. Er wonen twee kinderen die allebei een ruimte hebben waar net hun bed in past (klik op de foto hierboven om de andere foto’s te bekijken). Toch is voor beide kinderen echt een eigen plekje gecreërd, met decoraties en bijpassende kleuren. Ontwerp en uitvoering door Stijlidee.

Meer interieur inspiratie? Op Walhalla.com vind je slaapkamers, badkamers, keukens, tuinen en veel meer…


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis