De 5 mooiste nieuwe projecten op Walhalla.com

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

buitenkeukengroeninbouwinspiratieinterieurlandelijknieuwTuin

2 sep 2014

Toen ik begon met bloggen voor Walhalla was ik enorm onder de indruk van de mooie projecten die op de site staan. Na een tijdje raakte ik gewend aan de bijzondere interieurs, en was ik wat minder snel geïmponeerd, maar deze maand zijn er weer een paar hele mooie nieuwe interieurs bij gekomen. Hieronder de 5 mooiste, in willekeurige volgorde. Kijk je mee? 

zolder kantoor

Over dit kantoor schreef ik al een blog met DIY- en shoppingtips. Dit ruime kantoorgebouw is ingericht door Esther Canisius. Lekker licht, met ruwe materialen en veel wit.

landelijke buitenkeuken

Dit project is niet nieuw, maar nog niet eerder op het blog vermeld want ik ontdekte het deze week pas. Een landelijke buitenkeuken, compleet met grote grill en kastjes! Dit project is uitgevoerd door Alec Bijlsma Hoveniers, met ruwe en natuurlijke materialen.

loft cactus

Om goed te kunnen zien hoe mooi deze loft is moet je eigenlijk het hele project even bekijken. De ruimte is helemaal open, en de vloer is door de hele ruimte doorgetrokken, waardoor het niet krap of klein lijkt. Let ook op de hippe cactus in het midden. Het interieur is ontworpen door Gosker Ontwerp.

badmeesters

Op Walhalla vind je ook veel tuinen. Deze moderne strakke tuin van Puur Groenprojecten is heel groot en heeft een grote vijver die uitloopt in een watervalletjes. De tuin past perfect bij het strak ontworpen huis met veel rechte en vierkante vormen. De beelden achter het zwembad geven de tuin een grappig accent: het lijken wel badmeesters die de vijver in de gaten houden.

wandkast

Dit project van Interior Issues is bijzonder omdat het heel gezellig klinkt: open haard, bibliotheekladder, je denkt meteen aan een ouderwets interieur met veel donker hout en stoffering. Op de foto zie je het tegenovergestelde: een strak wit interieur, dat juist heel minimalistisch is. De kast is door Interior Issues op maat gemaakt zodat het precies in het interieur van de klant past.


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis