Open haard inspiratie

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

open haard

21 aug 2014

 Ineens is de zomer voorbij: tijd om de open haard aan te steken. In deze post vijf voorbeelden van originele open haarden op Walhalla.com. Ga naar Walhalla.com/inspiratie voor nog veel meer open haarden en interieurs. 

tuin van het jaar opslag

1. Open haard in de tuin

Deze open haard was het eerste waar ik aan dacht: ik interviewde De Rooy Hoveniers over de bijzondere tuin waarmee zij de titel Tuin van het jaar 2014 verdienden. In de tuin bouwden ze onder andere een houtstookplaats met opslag én hondenhok: precies volgens de wensen van de opdrachtgever.

open haard strak

2. Strakke open haard

Deze open haard is erg strak vormgegeven, en past daardoor goed in het moderne interieur door Marjolein Britsemmer van Interieurarchitect.nl. Als je de andere foto’s van dit uitgebreide project bekijkt zul je zien dat het huis nóg een open haard heeft, die is ingebouwd in een soort nis in de muur.

keuken open haard

3. Open haard in de keuken

De keuken is niet de meest logische plek voor een open haard, toch lijkt de haard in dit ontwerp van Keukenleven helemaal op zijn plek. Een bijzondere haard met elementen van beton en Barnwood.

open haard wellness

4. Wellness open haard

Deze tuin heeft een ingebouwde open haard, waar je door de beschutte lokatie ook bij slecht weer goed kan verblijven. De tuin heeft naast een open haard een strak zwembad, ontwerper Versteegh Design heeft de ruimte optimaal gebruikt volgens de wensen van de klant. Het is alleen wel de vraag of je nog van een ’tuin’ kan spreken, er is bijna nergens groen te zien.

kamerbrede open haard

5. Kamerbreed

Deze open haard is minstens dubbel zo groot als de gemiddelde open haard. Interieurarchitect Alex Groot Jebbink heeft de gashaard helemaal laten inbouwen in de stenen muur van deze twee-onder-één-kap woning.

Meer zien? Er staan nog veel meer open haarden, maar ook badkamers, tuinen en interieurs op Walhalla.com/inspiratie

 


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis