Landelijk wonen: 5 keer tips en inspiratie

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

DIYinterieurlandelijklandelijk wonenonbewerktruigtipstrends

12 jun 2014

Landelijk wonen is één van de meest populaire stijlen op Walhalla.com. Wie van landelijk wonen houdt woont het liefst op een plek met veel ruimte en natuur, en een grote tuin. Maar ook als je daar niet de gelegenheid voor hebt zijn er veel manieren om een landelijke stijl in je huis te creëren. In dit artikel vind je vijf keer tips en inspiratie. 

vishanger

1. Webshop: Missey & Sissey

In de webshop Missey & Sissey vind je brocante en stijlvolle woonaccesoires, maar ook interieurstickers en interieuradvies en interieurstyling. Hun eigen lijn ‘handmade bij Missey’ bestaat uit handgemaakte producten uit eigen atelier. Je kan bij Missey en Sissey ook een zoekopdracht uitzetten, handig wanneer je al heel lang op zoek bent naar nét dat ene bankje die nergens in jouw kleur verkrijgbaar is.

rieten mand

2. DIY: zelf whitewash-meubels maken

Bij interieurs in een landelijke stijl zie je vaak veel wit, en vooral veel wit geverfde meubels en accesoires. Op de website verftechnieken.nl vind je duidelijke uitleg over hoe je zelf spullen kan whitewashen of een antiek-look kan geven, maar ook technieken met krijtverf of eenvoudig een rieten mand verven kan je er leren. Je vindt er ook verschillende e-books met uitgebreide instructies voor verschillende technieken, zodat je zelf aan de slag kan. boerderij landelijk

3. Inspiratie: Walhalla

Op Walhalla.com is een speciale categorie gewijd aan landelijk wonen. Je vindt hier tientallen landelijke interieurs, hele strakke interieurs die toch een landelijke uitstraling hebben, boerderijen met luxe authentieke details, de gezellige keuken die je hierboven ziet, door Keukenleven, maar ook grachtenpanden met een landelijke inrichting. Inspiratie genoeg!

mart kleppe

4. Blog: Mart Kleppe

Het blog van interieurstylist Mart Kleppe staat vol met ideeën en inspiratie voor landelijk wonen. Kleppe begon als ondernemer in tuinmeubelen, en stuurt nu een team van interieurstylisten aan. Het bedrijf kenmerkt zich door een landelijke stijl. Het blog wordt geschreven door verschillende auteurs, en staat vol met tips en ideeën voor wie van landelijk wonen houdt.


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis