Nieuw op Walhalla: meubelmakers en stoffeerders

Delen


Lees meer in de categorie

Vakmensen

Meer inspiratie

meubelmakerop maatprofessionalstoelenstoffeerdertafels

9 jul 2014

Je gaat naar Walhalla als je een architect, interieurarchitect, stukadoor of aannemer zoekt, maar wist je dat je sinds kort ook voor een meubelmaker of stoffeerder op Walhalla terecht kan? Kijk mee naar het werk van de meubelmakers en stoffeerders op Walhalla.com. 

meubelmaker gymzaal

Deze tafel is gemaakt door Stephen McConnell van Signed Interieur, een nieuwe meubelmaker op Walhalla. De tafel is gemaakt van de oude vloer van een gymzaal. Je ziet de gekleurde strepen van de gymzaal nog op het tafelblad. Leuk voor iedereen die vroeger erg van gym hield, of juist om je er elke dag aan te herinneren hoe heerlijk het is dat je in je volwassen leven nóóit meer naar gym hoeft…

stoffeerder kale stoel

De stoel op de foto hierboven is gestoffeerd door Sophie Akkerman van SAM Atelier. Zij geeft oude of antieke meubels een nieuwe bekleding, zodat ze weer jaren mee kunnen. Oude meubels zijn vaak met veel liefde en vakmanschap gemaakt, en Sophie probeert ze met aandacht opnieuw te bekleden zodat ze niet zomaar weggegooid worden.

meubelmaker tafel yata

De tafel hierboven is ontworpen en uitgevoerd door Sander Breur van NokNok Interieur. Sander Breur is niet alleen meubelmaker, maar is ook interieurarchitect en bouwkundig tekenaar. Het leuke van een tafel die door een meubelmaker wordt gemaakt is dat je hem helemaal aan je eigen wensen kan aanpassen. Niet alleen de houtsoort, maar ook de maat kan worden aangepast aan jouw wensen.

keuken meubelmaker

Op de foto hierboven zie je een keuken van Piet-Jan van den Kommer Interior Productions, waarin je heel goed kan zien wat de toegevoegde waarde is van op maat gemaakte meubels. Het barretje aan de achtermuur is heel smal, en zal je niet zo snel in een winkel tegenkomen. Doordat het ontwerp op maat gemaakt is wordt de ruimte optimaal benut, zonder dat het krap of vol lijkt.


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis