Shop de look: natuurlijk kantoor

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

DIYkantoorlinksprofessionaltips

28 aug 2014

Eén van de nieuwste aanwinsten op Walhalla.com is interieurontwerper Esther Canisius. Zij ontwierp onder andere het kantoor dat je op de foto hierboven ziet. Het leuke aan dit interieur is dat er allerlei elementen zijn die je ook zelf kan maken! In dit blog links en voorbeelden om zelf een designer-interieur te maken.  vilten keien Het mooiste van dit interieur vind ik de reusachtige vilten kiezels. Deze kiezels heb je misschien al vaker voorbij zien komen in woonbladen of op blogs, ze worden onder andere gemaakt door de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Ronel Jordaan. Maar wist je dat je ze ook zelf kan maken? Boek bijvoorbeeld een workshop bij Meervilt om je eigen vilten kiezels te maken.

houtblokken
Een ander leuk element van dit interieur zijn de boomstam-krukjes. Ook deze kan je op verschillende plekken online kopen, én zelf maken. Een uitgebreide werkomschrijving in het Nederlands vind je op het blog Mia Domo, en je kan het krukje onder meer kopen bij KenK meubelmakerij.

vilt kiezels

Wat dit kantoor-interieur pas echt bijzonder maakt is de muurschildering van planten en een verweerde muur. Een muurschildering kom je tegen op kinderkamers of op kinderdagverblijven en scholen, maar niet vaak op een kantoor. Zelf een muurschildering maken is minder moeilijk dan je denkt: als je je ontwerp op een beamer projecteert, kan je het als het ware overtrekken. Op het blog van 101 woonideeën vind je een stap-voor-stap uitleg. Roep je toch liever de hulp van een professional in? Kijk dan eens bij Frouwina Bloem, zij heeft van muurschilderingen haar beroep gemaakt.

Meer interieur inspiratie? Op Walhalla.com vind je interieurs, badkamers en tuinen die ontworpen en uitgevoerd zijn door vakmensen. 


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis