De 6 meest waanzinnige verbouwingen op Walhalla.com

Delen


Lees meer in de categorie

Top 5

Meer inspiratie

bijzonderinspiratieinterieurmarmerover the topverbouwenwellnesszwembad

3 aug 2014

Op Walhalla vind je inspiratie voor je interieur en verbouwing, en bijna alle projecten op Walhalla zijn stijlvol, minimalistisch en praktisch. Maar er zijn ook projecten waar je mond van open valt, hieronder de vijf meest waanzinnige verbouwingen op Walhalla.com. 

glamour bad

1. De winnaar

Versteegh Design is zonder twijfel de meest waanzinnige interieurontwerper van Walhalla.com. In het overzicht van de projecten vind je geweldige zwembaden, over the top interieurs en bijzondere tuinen. Het interieur hierboven is fascinerend, met een glamour-zwembad, een slaapkamer met een leren vloer (!), sauna, jacuzzi, een zebrahuid op de vloer…

keuken waanzinnig

2. Keuken met veel marmer

Vergeleken met het interieur hierboven is deze keuken van Keukenleven bijna alledaags, maar als je iets langer kijkt valt ook hier van alles te ontekken. Een bijzondere de lamp met decoratie aan de binnenkant, gekleurde suède stoelen en een groot gewei aan de muur. Wie goed kijkt ontdekt zelfs een Boeddha op de servieskast!

grachtenpand oost

3. Oost meets West

Het interieur van dit grachtenpand is ontworpen door Buro Bogaarts, en heeft verschillende stijlen in verschillende ruimtes. De slaapkamer en de badkamer zijn bijvoorbeeld heel licht en wit, terwijl de woonkamer een warme oosterse uitstraling heeft, met kaarsen, kussens en gekleurde tapijten.

grote keuken

4. Hoe groter hoe beter

In dit huis is bijna alles groot. Aan de keuken lijkt bijna geen einde te komen, en als je verder bladert in de foto’s zie je een slaapkamer met twee enorme queensize-bedden, en een hoekbank die in de meeste huizen niet eens door de deur zou passen. Het kan zijn dat de fotograaf een hele ruime lens heeft gebruikt, maar waarschijnlijk hebben de bewoners van dit grachtenpand hun meubel gewoon graag lekker groot.

space ambition

5. Ruimte-ambitie

Dit zwembad is zo bijzonder dat het zelfs een naam heeft: Space Ambition. Versteegh Design heeft een interieurontwerp gemaakt met gekleurde LED-verlichting, waardoor het zwembad in allerlei verschillende stijlen kan worden verlicht. Zwoel en oosters met rood licht, koel blauw of knipperend in alle kleuren, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje.

deuren waanzinnig

6. Antiek en modern

In dit interieur zijn niet alleen antiek en modern, maar ook oosterse en westerse invloeden gecombineerd. Het bureau Cube Architecten is er in geslaagd in verschillende ruimtes deze stijlen te combineren tot een stijlvol geheel met veel bijzondere details.

Liever een iets normalere verbouwing? Op Walhalla.com vind je inspiratie voor je interieur, tuin en verbouwing. Alles van over the top tot keurig netjes. 

 


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis