Walhalla.com op Pinterest

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

pinterest

4 jun 2015

Benieuwd hoe de mooie Nederlandse grachtenpanden er van binnen uitzien? Op Pinterest verzamelen we alle interieurfoto’s van grachtenpanden op één board. Behalve de grachtenpanden verzamelen we ook andere bijzondere foto’s. In dit artikel alles over onze populairste Pinterest-boards. 

 Screenshot 2015-06-04 at 10.23.05

Stijl: Landelijk

We hebben voor onze favoriete woonstijlen een board gemaakt, onder andere landelijk, industrieel en design. Het board met landelijke interieurs is het meest populair, er staan veel foto’s op van verbouwde boerderijen en landelijke keukens en badkamers, maar ook tuinen en terrassen.

Screenshot 2015-06-04 at 10.28.03

Tuin

Op het tuin-board vind je tuinen die door professionals zijn aangelegd. Grote en strakke tuinen, maar ook gezellige kleine stadstuinen. Zeker de moeite waard om te bekijken als je op zoek bent naar inspiratie voor je eigen tuin. Er staan ook veel foto’s op van tuinen met zwembaden. We hebben trouwens ook een board dat helemaal aan zwembaden en wellness gewijd is, hier vind je binnen- en buitenzwembaden die door Walhalla-vakmensen zijn ontworpen en aangelegd.

Screenshot 2015-06-04 at 10.54.24

Badkamer

Op Walhalla.com vind je veel mooie interieurfoto’s, maar de badkamers zijn toch wel het meest bijzonder. Op ons Pinterest-board met badkamers vind je veel losstaande baden, badkamers met veel wit, maar ook met hout en andere natuurlijke materialen zoals marmer en beton. Je vindt er inspiratie voor betegeling, simpele en ingewikkelde mozaïeken en badkamers die in de slaapkamer zijn gebouwd.

Screenshot 2015-06-04 at 10.35.59

Binnenkijken in grachtenpanden

Ons meest bijzondere board: binnenkijken in grachtenpanden. Op Walhalla.com hebben we veel foto’s verzameld van de interieurs van grachtenpanden. Ze staan alleen op onze website allemaal door elkaar. Op Pinterest hebben we ze op één plek samen gebracht, grote grachtenpanden met geweldige interieurs, maar ook kleine of smalle ruimtes die door slimme ingrepen helemaal niet zo klein lijken.

Meer zien? Bekijk al onze boards op Pinterest


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis