Walhalla <3 Tuinieren.nl

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

groennieuwsplantentrotsTuin

11 nov 2014

Sinds afgelopen week vind je Walhalla ook op Tuinieren.nl. Tuinieren.nl is de website van het blad Tuinieren, je vindt er tips en informatie zoals een tuinkalender, plantenindex en instructie- en inspiratievideo’s over tuinen. Daarnaast verschijnen er dagelijks nieuwe tips en ideeën voor je tuin. In dit artikel drie van onze favoriete artikelen van Tuinieren.nl.  

tuinieren logo

1. Inspiratie voor je tuin

Op Tuinieren.nl vind je verschillende voorbeeld-plannen om je tuin te beplanten, in verschillende kleuren. Zo weet je zeker dat de planten in je tuin bij elkaar passen en dat je een mooi geheel krijgt met één of meerdere kleuren (vooral de plannen in één kleur vinden wij erg mooi!). Je vindt bij Tuinieren.nl niet alleen een duidelijke lijst met bloemen en hun officiële namen, maar ook schema’s met info over hoe je het beste kan  planten en de mogelijkheid om gelijk een bollenpakket te bestellen.

2. Slakken over de schutting

De nieuwssectie van tuinieren.nl is heel grappig en informatief: wist je dat 52% van de tuinierders slakken over de schutting naar de buren gooit?! Ook worden er regelmatig opvallende groene foto’s gepost, zoals bijzonder en kunstig snoeiwerk, en post de redactie veel tips, info over evenementen en tuinadressen.

3. Tip: vogelbouwmarkt

Nu de winter eraan komt helpen we de vogels graag een handje. In de video hieronder legt Jurgen Smit van tuinieren.nl uit waar je op moet letten als je vogels gaat voeren. Wij vonden ook het artikel over de ‘vogelbouwmarkt‘ heel leuk, handig voor als het weer lente is en de vogels hun nestjes gaan bouwen.

We zijn er trots op om met zo’n mooie en inspirerende site samen te werken, als je tuinliefhebber bent moet je zeker eens een kijkje nemen. Je vindt Walhalla onder andere op de pagina Vind een hovenier, en onder het artikel Maak je tuin winterklaar


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis