Week favorieten en nieuwe binnenkomers

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

badkamerinbouwkastslaapkamerwellnesswoonkamerzwembad

28 mrt 2014

Het was even kibbelen op kantoor van Walhalla, ieder heeft zijn eigen favorieten en we kunnen ze natuurlijk niet allemaal in onze “spotlight” post laten zien. Wederom is het ons gelukt: een selectie van de mooiste nieuwe projecten en weekfavorieten voor jou op een rijtje. Een voormalig synagoge, restaurant in monumentaal pand en een wellness center. Klik op een foto om direct naar de pagina van het project te gaan.

BINNENVORM heeft echt prachtige projecten aan het portfolio toegevoegd. De titel verraadde al dat het echt iets unieks moest zijn “Totale renovatie van een voormalige synagoge.” Maar onze mond viel pas echt open toen we de foto’s zagen. Marokkaanse wandtegels, mooie tapijten en veel licht. En werkelijk aan alle details is gedacht. Op iedere foto zien wij weer iets wat we direct in ons eigen interieur willen toepassen.

Totale-renovatie-van-een-voormalige-synagoge-1667-orig

Totale-renovatie-van-een-voormalige-synagoge-1671-orig

Totale-renovatie-van-een-voormalige-synagoge-1676-orig

Ook Doret Schulkes is deze week nieuw op Walhalla.com. Samen met de opdrachtgever heeft zij ervoor gezorgd dat wonen in boerderij “Leendershoeve” prettig en ruim voelt. Hoge stalen deuren verbinden de ruimtes beneden. Wij zijn vooral erg onder de indruk van de heerlijke badkamer. Het contrast aan materialen geeft de ruimte een stoere en rauwe look, maar nodigt tegelijk uit om heerlijk te ontspannen!

Boerderij_Badkamer

Boerderij-Leendershoeve-1743-orig

We gaan nog even terug naar de projecten van BINNENVORM, want ook deze vinden wij prachtig! “Een gezellig warm familiehuis creëren.” Luidde de opdracht. Daar is BINNENVORM zeker in geslaagd. De hele benedenverdieping van deze jaren ’20 wonen is opnieuw ingedeeld, met een grote woonkeuken en ruimte voor de kinderen. In de rest van het huis is de klassieke indeling behouden. Hou je van robuust grijs? Neem dan zeker een kijkje bij dit project.

interieur inspiratie

interieur inspiratie

interieur inspiratie

Okee, we spelen een beetje vals, immers is het geen nieuw project van deze week. Maar het gaat toch om je droomhuis? We wanen ons nog graag even in het beeld dat wij later ook een achtertuin hebben waar we zo’n mooi wellness center vol glamour kunnen creëren. Een prachtig project gerealiseerd door Versteegh – Design.

Glamour-wellness-interieur-ontwerp-1392-orig

Glamour-wellness-interieur-ontwerp-1396-orig

En laten we de zakelijke opdrachtgevers niet vergeten. Deze week richten we de spotlight op Nicemakers. Een oude boerderij in Hoofddorp is omgetoverd tot prachtig restaurant. Zowel van binnen als van buiten staan het nostalgische karakter in contrast met hedendaags comfort. Een monumentaal pand, dus een opdracht met veel aspecten om rekening mee te houden. Uit betrouwbare bron vernamen wij dat je hier heerlijk kunt eten. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras buiten. En laat het dit weekend nu net heel zonnig worden…

Den-Burgh-1536-orig

Den-Burgh-1538-orig

 

 

 


Geschreven door: Lissy

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis