De 5 mooiste witte interieurs

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

minimalismewit

3 feb 2015

Een wit interieur past in verschillende stijlen: landelijk of juist modern en strak. In dit artikel hebben we de mooiste witte interieurs van Walhalla.com verzameld, met stralend witte badkamers, maar ook slaapkamers en huiskamers die bijna helemaal wit zijn. Vaak gecombineerd met warme materialen zoals hout, maar we hebben ook foto’s gevonden die bijna honderd procent wit zijn. 

Deze woning heeft verschillende witte ruimtes, niet alleen de keuken en badkamer, ook de woonkamer is grotendeels wit, met warme houten elementen en een open haard. Ook de slaapkamer is stralend wit, met een opvallende zwarte kraai aan de muur. Het interieur is ontworpen door BO6 Architecten.

wit keuken met 2 mensen

Toeval? Alweer een kraai in een wit interieur. Dit interieur is ontworpen door Versteegh Design, met een witte slaapkamer en een witte huiskamer met een zwarte kraai op de salontafel. Op de foto hieronder zie je de witte keuken met inbouwkasten, en een bijzondere houten trap.

keuken met trap

De slaapkamer hieronder is vrijwel helemaal wit, wat deze slaapkamer bijzonder maakt is het gebruik van verschillende materialen en ruw hout. Het interieur is ontworpen door Buro Boogaarts. Blader ook vooral even door de foto’s om de uitbundige stralend witte badkamer met een grote kroonluchter en een losstaande badkuip te bekijken.

slaapkamer wit

Deze loft van CUBE Architecten heeft een houten vloer, maar verder zijn bijna alle muren, plafonds en meubels wit. De ruwe muren zijn wit geverfd, en ook de houten balken zijn allemaal wit.

wit houten vloer

Deze studio staat op één als het gaat om extreem wit. De ruimte is niet groot: 70 m2, maar doordat alles wit is heeft de studio een heel ruime uitstraling. Alle kasten zijn ingebouwd, waardoor de ruimte optimaal benut wordt. Het ontwerp is van Gosker Ontwerp.

wit studio

Op zoek naar meer interieur-inspiratie? Bekijk interieurs en tuinen op Walhalla.com/inspiratie


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis