Woontrend: staal

Delen


Lees meer in de categorie

Inspiratie

Meer inspiratie

industrieelmaterialennatuurlijkstaaltrends

10 feb 2015

Staal past in de trend van natuurlijke en industriële materialen. Deze trend is al een tijdje aan de gang, we schreven al eerder over de mooiste interieurs op Walhalla.com met marmer en beton.  Vandaag de mooiste interieurs met stalen deuren en ramen. 

Deze stalen serre en veranda zijn ontworpen door Conny Deerenberg. Zij gebruikt veel staal in haar ontwerpen, als je haar portfolio bekijkt zie je dat bijna alle interieurs staal bevatten, of het nou buiten of binnen is. In de serre op de foto hieronder is een brede en lichte werkruimte gemaakt, in de vorm van een soort bar waar meerdere mensen aan kunnen werken.

stalen veranda

Dat staal ook goed gecombineerd kan worden met een wat klassieker interieur zie je op de foto hieronder. Dit interieur is ontworpen door Annelies Schellekens. Let ook op de zwarte piano die heel mooi aansluit bij het staal. Op de andere foto’s zie je combinaties van staal en strak wit pleisterwerk, en staal en marmer in de badkamer.

stalen kozijnen benedenwoningDeze serre met keuken is ontworpen door a-LEX. In de keuken liggen dezelfde tegels als in de badkamer, de kleur zwart komt in meerdere ruimtes in het huis terug. In dit interieur oogt het staal nauwelijks industrieel of natuurlijk, maar eerder tijdloos en minimalistisch.

stalen keukenInterieurarchitect Conny Deerenberg is gespecialiseerd in stalen deuren. Ze ontwerpt ze in speciale geluidswerende en isolerende uitvoeringen, op maat gemaakt voor het interieur. Op de foto hieronder zie je grote deuren van staal en glas, die de ruimte een heel eigen uitstraling geven.

stalen deuren en suite

In dit interieur van Doret Schulkes zie je dat staal ook in een meer landelijk interieur past. In deze boerderij zijn de oude plafondbalken zichtbaar, een mooie combinatie met de stalen deuren en het stalen tafelframe. Ook de keuken is in modern-landelijke stijl gebouwd, bekijk alle foto’s om een compleet beeld te krijgen van het interieur.

staal landelijk

 Kijk voor meer wooninspiratie op Walhalla.com/inspiratie


Geschreven door: Evelien Bruins

Tips voor het blog? Mail naar evelien@walhalla.com.

Volg walhalla.com

Altijd inspiratie voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis